Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN
Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN
Equipaments > Street Gym MEIN


Màquina d'entrenament de dorsal

REF. ISG011

El dispositiu és principalment per exercitar el dorsal ample i el tríceps per enfortir les articulacions de l'espatlla i el colze. Màquines entrenament a la via pública. Màquines entrenament al carrer. Màquines d´entrenament exterior.

Mida: 1.431mm*1.329mm*1.655mm

Mètode d'exercici
Seure primer a la cadira i després agafar el passamà amb les dues mans, tirant cap avall el dispositiu amb les espatlles i la força dels braços; estirar-lo fins a la màxima limitació i després deixar-lo anar lentament.

​​​​​​Tots els productes fabricats per la nostra empresa s'ajusten estrictament a la norma europea obligatòria de Seguretat (EN16630-2015). Han passat les proves i certificacions del Centre Nacional de Certificació Esportiva NSCC i TUV europeu.
En combinar el disseny i l’experiència de desenvolupament de dispositius de fitness per a interiors, tots els productes d’aquesta sèrie són desenvolupats i provats conjuntament per atletes professionals i entrenadors professionals.
Els equipaments de fitness de força a l'aire lliure d'aquesta sèrie fa ús d'una estructura d'ajust de pes patentada, per permetre als usuaris ajustar el pes d'acord amb el seu propi estat corporal lliurement, i així obtenir més rendiment esportiu.
Garantia de qualitat de 10 anys.
En virtut d´una estricta gestió de producció i control de qualitat, cada producte ha arribat a la primera classe de la indústria en l´aspecte d´ús d´intensitat i anticorrosiu. Els productes estan lliures de manteniment durant 10 anys.Quantitat:
Menys
1
Més
Sol·licitar pressupost


Tornar