Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN
Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN
Equipaments > Street Gym MEIN


Màquina de rem

REF. ISG003

La màquina de rem és principalment per exercitar el dorsal ample i el bíceps, i per millorar la flexibilitat i flexibilitat del colze i l'espatlla. Entrenament a la via pública. Entrenament al carrer. Màquines d´entrenament exterior.

Nom: màquina de rem
Mida: 1.431 mm * 1.307 mm * 1.440 mm

Mètode d'exercici
Primer seure a la cadira i després subjectar el passamans amb les dues mans, tirant enrere del dispositiu amb força a l'esquena i els braços; tiri d'ell fins al límit màxim i després deixeu-lo anar lentament, va repetir el moviment, amb cinc vegades en grup.
 

Tots els productes fabricats per la nostra empresa s'ajusten estrictament a la norma europea obligatòria de seguretat (EN16630-2015). Han passat les proves i certificacions del Centre Nacional de Certificació Esportiva NSCC i TUV europeu.
En combinar el disseny i lexperiència de desenvolupament de dispositius de fitness per a interiors, tots els productes daquesta sèrie són desenvolupats i provats conjuntament per atletes professionals i entrenadors professionals.
Els equipaments de fitness de força alʻaire lliure dʻaquesta sèrie fa ús dʻuna estructura dʻajust de pes patentada, per permetre als usuaris ajustar el pes dʻacord amb el seu propi estat corporal lliurement, i així obtenir un major rendiment esportiu.
Garantia de qualitat de 10 anys.
En virtut d´una estricta gestió de producció i control de qualitat, cada producte ha arribat a la primera classe de la indústria en l´aspecte d´ús d´intensitat i anticorrosió. Els productes estan lliures de manteniment durant 10 anys.
 Quantitat:
Menys
1
Més
Sol·licitar pressupost


Tornar