Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN
Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN
Equipaments > Street Gym MEIN


Entrenament muscular d'espatlla

REF. ISG006

El dispositiu és principalment per exercitar la part posterior del múscul deltoide i millorar la flexibilitat de l'espatlla. Entrenament a la via pública. Entrenament al carrer. Màquines d´entrenament exterior.

Mida: 1.417mm*937mm*1.225mm

Mètode d'exercici
En primer lloc assegut a la cadira, el braç està a prop del tauler de l'equip, amb l'espatlla com a eix i el braç per expandir-se cap a fora; estirar-lo fins a la màxima limitació i després deixar-lo anar lentament. 

​​​​​​Tots els productes fabricats per la nostra empresa s'ajusten estrictament a la norma europea obligatòria de Seguretat (EN16630-2015). Han passat les proves i certificacions del Centre Nacional de Certificació Esportiva NSCC i TUV europeu.
En combinar el disseny i l’experiència de desenvolupament de dispositius de fitness per a interiors, tots els productes d’aquesta sèrie són desenvolupats i provats conjuntament per atletes professionals i entrenadors professionals.
Els equipaments de fitness de força a l'aire lliure d'aquesta sèrie fa ús d'una estructura d'ajust de pes patentada, per permetre als usuaris ajustar el pes d'acord amb el seu propi estat corporal lliurement, i així obtenir més rendiment esportiu.
Garantia de qualitat de 10 anys.
En virtut d´una estricta gestió de producció i control de qualitat, cada producte ha arribat a la primera classe de la indústria en l´aspecte d´ús d´intensitat i anticorrosiu. Els productes estan lliures de manteniment durant 10 anys.
 
Quantitat:
Menys
1
Més
Sol·licitar pressupost


Tornar