Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN
Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN
Equipaments > Street Gym MEIN


Entrenament abdominal

REF. ISG001

L'equipament és principalment per exercitar els abdominals i millorar la flexibilitat de l'articulació de la cintura i cadera. Entrenament a la via pública. Entrenament al carrer. Màquines d´entrenament exterior.

Mida: 1.643 mm * 1.135 mm * 1.240 mm
Mètode d'exercici:
Primer seure a la cadira i després subjectar el passamans amb les dues mans, tirant cap avall del dispositiu amb força a la cintura i l'abdomen; estireu-lo fins al límit màxim i després deixeu-lo anar lentament.
 
​​​​​​Tots els productes fabricats per la nostra empresa s'ajusten estrictament a la norma europea obligatòria de Seguretat (EN16630-2015). Han passat les proves i certificacions del Centre Nacional de Certificació Esportiva NSCC i TUV europeu.
En combinar el disseny i l’experiència de desenvolupament de dispositius de fitness per a interiors, tots els productes d’aquesta sèrie són desenvolupats i provats conjuntament per atletes professionals i entrenadors professionals.
Els equipaments de fitness de força a l'aire lliure d'aquesta sèrie fa ús d'una estructura d'ajust de pes patentada, per permetre als usuaris ajustar el pes d'acord amb el seu propi estat corporal lliurement, i així obtenir més rendiment esportiu.
Garantia de qualitat de 10 anys.
En virtut d´una estricta gestió de producció i control de qualitat, cada producte ha arribat a la primera classe de la indústria en l´aspecte d´ús d´intensitat i anticorrosiu. Els productes estan lliures de manteniment durant 10 anys.Quantitat:
Menys
1
Més
Sol·licitar pressupost


Tornar