Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN
Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN
Notícies

Tordera ja disposa d’un nou espai per a la pràctica d’street workout i cal·listènia


26/10/2021

Tal com va anunciar l’ajuntament de la setmana passada, des de ja fa uns dies, el parc de la zona de Sant Jaume ubicat al C/Girona, s’hi ha estrenat una zona de cal·listènia i street workout. Aquest nou espai que s’ha coordinat conjuntament amb les regidories d’esports, joventut i obres i serveis, permetrà continuar executant la campanya “Tordera, Esport i Natura” que té com a principal objectiu potenciar i reforçar els valors i la pràctica esportiva entre la ciutadania. Així ho explicava el regidor Pau Megias.

 

Aquest nou espai disposa d’un conjunt d’elements per practicar la cal·listènia o l’anomenat street workout, dues modalitats esportives que consisteixen en l’entrenament personal mitjançant el pes corporal, valent-se de l’equilibri i el control del propi cos per al desenvolupament a nivell físic i mental, sense necessitat d’utilitzar màquines o aparells dels gimnasos convencionals. Megias en donava més detalls.

 

Properament està previst organitzar una sessió pràctica al parc amb professionals del sector per tal de dinamitzar i ensenyar la normativa i el funcionament d’aquest nou espai. Vídeo
Vídeo

Link
http://radiotordera.cat/radio/?p=93411
Tornar al llistat