Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN
Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN
Notícies

TENERIFE. La Laguna. Inaugura un parque de calistenia MEIN en el complejo deportivo de Taco.


22/07/2023

El Complex Esportiu Parc Les Torres de Taco, al municipi de La Laguna, augmenta la seva oferta d'instal·lacions esportives incloent un nou parc de calistènia

El equip de calistenia MEIN ha inaugurat la nova área d'entrenament públic a Tenerife. A l'Ajuntament de La Laguna. Al complex esportiu; Parc de Torres de Taco. Que se suma a les pistes de pàdel, pista de bàsquet i camp de futbol sala, entre d'altres, va informar ahir l'Ajuntament que eren uns dels equipaments més demandats al municipi. El president de l'Organisme Autònom d'Esports, Badel Albelo, va assegurar que “aquest nou parc de calistènia ofereix la possibilitat de fer exercici per a tots els nivells i edats”.
 
Així, l'adaptació de les instal·lacions és un dels punts clau més destacables d'aquest projecte, “que no està pensat únicament per a esportistes professionals”, va afegir el regidor. Aquest espai per a la calistènia té unes dimensions totals de 12,75 x 10,20 metres, reunint així les condicions perimetrals de seguretat de cada grup de barres. El paviment col·locat correspon a cautxú amb un gruix aproximat de 5 a set centímetres. Tot el circuit es troba delimitat amb una vorera de formigó, per perimetrar la zona de calistènia de la resta del complex esportiu.
 
Elements:
L'equipament d'aquestes instal·lacions reuneix una gran varietat d'elements per entrenar, entre les quals hi ha: paral·leles triples, doble banc d'abdominals, espatllera vertical, doble escala horitzontal, vuit barres de dominades, anelles amb cadenes i barres de dominades que tenen inclinació. Així mateix, s'hi han incorporat dues barres lliures per practicar freestyle.
 
Properament, es proporcionarà a cada zona de la instal·lació un esquema i un codi QR que estarà enllaçat a un tutorial on un monitor explicarà com es realitza cada exercici i les diferents variacions que té cadascun.
 Vídeo
Vídeo

Link
https://www.eldiario.es/canariasahora/sociedad/laguna-inaugura-parque-calistenia-zona-taco_1_10397576.html
Tornar al llistat