Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN
Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN
Notícies

Nova àrea de cal·listènia MEIN a Caldes de Montbui. Parc del Bugarai.


30/06/2022

Inauguració parc de cal·listènia, parc de cal·listènia Caldes de Montbui, street workout Caldes de Montbui, Parc del Bugarai cal·listènia.

La reforma del Parc del Bugarai ha permès instal·lar el primer espai de Cal·listènia de Caldes. La iniciativa va sorgir d’una proposta feta a través dels pressupostos participatius de Joventut.

Una de les novetats importants del Parc del Bugarai és la nova zona de cal·listènia. Un espai per fer entrenament físic que ha demanat específicament per un grup de joves de Caldes de Montbui a través dels pressupostos participatius de la regidoria de Joventut que, finalment, s’ha fet realitat.

La iniciativa, ha comptat amb la participació activa dels joves que han vertebrat tot el procés des de la presentació de la proposta pels pressupostos del 2020 fins a la instal·lació definitiva, aprofitant ara la reforma del parc, de tots els elements. Durant aquest temps, s’han mantingut diverses reunions entre els joves i els tècnics municipals per decidir els elements a instal·lar i quina era la millor ubicació per treure el màxim rendiment de l’espai.
Link
https://www.caldesdemontbui.cat/actualitat/noticies/el-primer-espai-de-callistenia-de-caldes-una-proposta-juvenil-feta-realitat.html
Tornar al llistat