Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN
Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN

L'Hospitalet de l'Infant estrena un parc de cal·listènia a la platja de l'Arenal


07/06/2022

L'Hospitalet de l'Infant disposa des d'aquest passat divendres d'un parc de cal·listènia a la platja de l'Arenal, situada entre la pista multiesportiva i el punt d'atenció turística de Base Nàutica.

Aquesta àrea, de 200 metres quadrats aproximadament, consta de barres, paral·leles, bancs d'abdominals, plataformes de salts, escales horitzontals, anelles i una espatllera perquè qui ho desitgi pugui practicar tot tipus d'exercicis amb el seu propi pes. També es pot trobar un cartell amb l'explicació dels exercicis que es poden dur a terme i un codi QR per veure uns vídeos tutorials.

Gràcies a aquestes estructures, el veïnat i els turistes, podran practicar a l'aire lliure i de manera gratuïta la cal·listènia, una disciplina d'entrenament amb el propi pes del cos amb què s'intenta aconseguir la major contracció muscular i que el cos adquireixi una alineació correcta. Això permet modelar el cos, millorar la postura i definir un bon contorn corporal.

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant va inaugurar aquest nou equipament municipal amb una demostració a càrrec de l'empresa MEIN, encarregada de la instal·lació.Vídeo
Vídeo

Link
https://www.diarimes.com/es/noticias/camp_tarragona/2022/05/31/l_hospitalet_l_infant_estrena_parque_calistenia_la_playa_del_arenal_123147_1093.html
Tornar al llistat