Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN
Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN
Notícies

L'Ajuntament de MANRESA instal·la nous aparells per practicar cal·listènia de l'empresa MEIN


07/10/2022

El nou espai de cal·listènia de Manresa es troba al parc de salut de la Font dels Capellans

Atenent la demanda dels joves que utilitzen aquest espai, la regidoria d’Esports ha ampliat l’oferta amb nous aparells per gaudir de la cal·listènia, una activitat física d’accés lliure que està creixent en interès i que busca exercitar els moviments dels grups musculars més enllà de la potència i l'esforç.

 

 

Després de la bona acollida que han tingut els elements de cal·listènia que es van instal·lar el novembre del 2021 al parc de salut de la Font dels Capellans, i atenent les demandes dels adolescents i joves usuaris de l’espai, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Manresa ha ampliat l’oferta d’estructures de cal·listènia (Street Workout).

 

En primer lloc aquesta ampliació permetrà que els usuaris habituals puguin evolucionar en la pràctica i, en segon lloc i si ho desitgen, preparar-se per poder participar en competicions de disciplines de Freestyle, Resistència, Resistència llastrada o Tensió.

 

Concretament, els aparells que s’han instal·lat són 2 barres Freestyle, que són barres reforçades i amb una alçada suficient per realitzar exercicis acrobàtics i trucs cal·listènics; unes paral·leles triples, on es poden realitzar exercicis a partir d'elements estàtics que ajuden a desenvolupar la força isomètrica i l’equilibri, i unes paral·leles baixes, que permeten realitzar elements auxiliars o iniciar-se en els elements de més dificultat.

 

Al mateix temps s’ha realitzar un rebaix del paviment d’uns 30 cm de fondària que s’han reomplert amb sauló per tal que el paviment final compleixi amb la norma UNE-EN 1177 del revestiment de les superfícies de les àrees de joc absorbents d’impactes.

 

Aquesta actuació ha tingut un cost de 8.729,18 euros i dona continuïtat a l’objectiu de la regidoria d’Esports de promoure la pràctica de l’activitat física en l’espai públic mitjançant la instal·lació d’aparells a l’aire lliure dissenyats especialment per fer exercici físic. Aquest és un servei d'accés lliure i gratuït que ofereix l'oportunitat de fer esport a l’aire lliure a tothom i en qualsevol moment del dia, i amb autonomia per dissenyar les seves pròpies rutines d'exercicis, per tal de millorar o mantenir la seva capacitat física, incrementar l’autonomia en la pràctica de l’exercici físic i millorar el seu estat de salut.
Link
http://www.manresa.cat/web/noticies/10722-l'ajuntament-instal%C2%B7la-nous-aparells-per-practicar-cal%C2%B7listenia-al-parc-de-salut-de-la-font-dels-capellans
Tornar al llistat