Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN
Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN

INAUGURACIÓ MEIN A BARCELONA AL PARC DE L'ESTACIÓ DEL NORD


04/04/2024

Nou espai d´entrenament públic MEIN a Barcelona, ​​es troba ubicat dins del Parc de l'Estació del Nord sota el pont de Marina.

Un nou espai de cal·listènia al Parc de l'Estació del Nord, sota el pont de Marina, dona resposta a la demanda del jovent del Fort Pienc. Feia temps que reclamaven la construcció d’aquesta instal·lació esportiva gratuïta a l’aire lliure. El servei està disponible tot el dia i permet que els usuaris puguin dissenyar la seva pròpia rutina d’exercici físic.
 
L'empresa MEIN especialitzada en el disseny i fabricació d'equipaments de cal·listènia s'ha encarregat de fer-ho possible gràcies al seu nivell de professionalitat han adaptant un espai de l'àrea per a persones amb movilitat reduïda i un altre enfocat a realitzar trucs acrobàtics i freestyle.

L’equipament esportiu està instal·lat sobre una zona de sorra i disposa d’una desena de màquines per practicar esport. Uns cartells amb codis QR ofereixen vídeos explicatius perquè els usuaris sàpiguen com realitzar els exercicis correctament. La intenció és animar els veïns a provar aquest esport, que fa servir el propi pes corporal per fer l’entrenament.

 Vídeo
Vídeo

Link
https://beteve.cat/societat/nou-espai-calistenia-pont-marina/
Tornar al llistat