Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN
Fabricants de jocs infantils, equipament urbà i material esportiu | MEIN

Cardedeu estrena un parc de cal·listènia a la plaça de Miquel Martí i Pol


13/07/2021

El parc de cal·listènia s’inaugurarà el divendres 16 de juliol, a les 7 de la tarda, amb una exhibició i demostració per utilitzar els diferents elements d’entrenament.

La plaça de Miquel Martí i Pol compta amb un nou circuit de cal·listènia d’ús obert i gratuït que permet ampliar i diversificar les possibilitats de fer activitat física a l'aire lliure.

El parc de cal·listènia disposa de dos bancs d'abdominals, barres paral·leles triples, escales i barres de flexions, entre d’altres elements que permeten exercitar i reforçar els diferents grups musculars. Per facilitar la pràctica, el cartell informatiu del parc té un codi QR a través del qual es poden visionar vídeos d’entrenament de rutines per nivells.

La cal·listènia és un tipus d’entrenament que se centra en la utilització del propi pes corporal, una alternativa molt eficaç, accessible per a tothom i que té un gran potencial de millora de la condició física.

Aquesta instal·lació esportiva dona resposta a una demanda de les joves que es va detectar en els pressupostos participatius juvenils COU, tot i no ser guanyadora en la fase de votació. La proposta s’ha treballat amb un grup de joves dinamitzat per l’equip educatiu de la Paki, i s’ha coordinat amb la regidoria d’esports.
Link
https://www.cardedeu.cat/actualitat/noticies/cardedeu-estrena-un-parc-de-callistenia-a-la-placa-de-miquel-marti-i-pol.html#prettyPhoto
Tornar al llistat